In onze winkel hebben wij een groot assortiment vloerbedekking. U kunt bij ons kiezen uit zachte- en / of harde vloerbedekking. Zachte vloerbedekking bestaat uit tapijt en tapijttegels van o.a. de volgende merken; Parade – Desso – Bonaparte – Interfloor – Colors@Home – Tretford – Heuga. Harde vloerbedekking bestaat uit laminaat, marmoleum, vinyl, pvc-stroken en parket. Bij ons zijn o.a. de volgende merken aanwezig; Quick Step Laminaat & pvc stroken – Forbo – Interfloor – Novilon – MFlor. Tevens hebben wij diverse huismerken in de winkel.

Tapijt

Tapijt… weer terug van weggeweest! Lekker zacht onder de voeten in de slaapkamer. De collecties van Parade, Bonaparte, Desso, Colors@Home, Interfloor en Heuga kunt u bij ons vinden.

Vele kleuren in onze collectie, geschikt voor slaap- en woonkamers, maar ook voor op de trap. Het tapijt wordt vakkundig bij u geïnstalleerd door onze vaste medewerkers. Het verplaatsen van uw meubilair, (lege) kasten en ledikant kunnen wij ook voor u verzorgen.

Laminaat

Bent u op zoek naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook eenvoudig te installeren is en makkelijk in onderhoud is; dan is een laminaatvloer voor u een goede keuze! We hebben laminaat vanaf € 21,95 p/m² in onze collectie.

U kunt laminaat eenvoudig onderhouden met een stofzuiger of door deze licht vochtig te reinigen. Ook de juiste onderhoud- en schoonmaak artikelen zijn bij ons verkrijgbaar.

Heeft u vloerverwarming? Geen probleem bij een laminaatvloer! Laat u door ons informeren over de juiste ondervloer bij vloerverwarming. Een laminaatvloer verdient een mooie afwerking. Wij hebben een uitgebreide collectie van (overschilderbare) plinten of (plak)plinten met dessin.

PVC

Het kiezen van de perfecte vloer is niet eenvoudig, maar wij helpen je graag bij deze uitdaging. Samen zullen we een PVC-vloer vinden die perfect bij je huis past.

PVC Flex-vloeren zijn warm, zacht, geruisloos en echt fijn om op te stappen. De planken zijn gemakkelijk te plaatsen en zijn voorzien van een uiterst beschermende laag voor langdurig plezier.

Nieuw

Quick-Step biedt ook Alpha PVC Small Planks en Alpha PVC Tiles met geïntegreerde ondervloer aan.

  • Je hebt geen extra ondervloer meer nodig.
  • Maximale geluidsisolatie naar aangrenzende kamers.
  • Uitmuntende vlek-, kras- en stootbestendigheid.
  • Je plaatsing is nu nog sneller en eenvoudiger geworden.

Marmoleum

Marmoleum (2.00 m breed) is een moderne vloerbedekking met stijl, comfort en duurzaamheid, en is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen: lijnolie, houtmeel, harsen, kalksteen en jute. En op milieuvriendelijke wijze geproduceerd, met zo weinig mogelijk verbruik van energie.

Het kleurenpallet en de dessinreeks van Marmoleum zijn ongekend groot. Omdat we niemand keuzestress willen bezorgen, heeft Forbo de Marmoleum Thuis Selectie geïntroduceerd. Die bestaat uit een met zorg samengestelde set kleuren en dessin, specifiek voor woonhuizen. De Thuis Selectie omvat 36 actuele, inspirerende tinten. Marmoleum kan ook op een trap.

Marmoleum Click; het “clickt” tussen ons! Marmoleum Click is een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk. De panelen zijn te verkrijgen in de maten 30 x 90 cm en 30 x 30 cm.

Alle kleurstalen zijn aanwezig in onze winkel en u kunt de stalen van uw keuze meenemen naar huis om te zien of de kleur past in uw woonstijl.

Nederlands Kampioen Marmoleum Installeren. Trots zijn wij op de kampioenbeker van onze stoffeerder Niels!

Marmoleum tegels Marmoleum® tegels zijn verkrijgbaar in 30 verschillende kleuren, in de maten 33,3 x 33,3 cm en 50 x 50 cm. De Marmoleum® tegels geven u de vrijheid om een unieke vloer te creëren. Afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bestel nooit een vloer op basis van een afbeelding, maar kom bij ons in de winkel langs om een A4 staal mee te nemen naar huis om te zien of deze past in uw woonstijl.

foto_winkel.8