In 1979 is Interwabo opgericht door Cok Suijten en in 1984 is Patrick – als 18 jarige jongen – gaan werken als leerling-stoffeerder. In 2000 heeft Patrick, samen met zijn echtgenote Monique, de bedrijfsvoering van Interwabo overgenomen.

Interwabo is gevestigd in het gezellige winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg. Hier krijgt u in de winkel advies, service en persoonlijke aandacht voor de inrichting van uw nieuwe woning of voor het opfrissen van de huidige woning. Bij winkelcentrum De Julianabaan kunt u de auto gratis parkeren (blauwe schijf).

Voor nog meer inspiratie, service en maatwerk hebben wij ons aangesloten bij Colors@Home. Klik hier voor meer tips, kleuradvies en inspiratie op de site van Colors@Home.

De maatvoering van de vloeren en / of ramen worden ter plaatse opgenomen door Patrick Suijten.

Voor stoffering bij uw bedrijf bent u ook bij Interwabo aan het juiste adres. Al vele jaren verzorgen wij de vloerbedekking en/of raambekleding bij ministeries, scholen, woonzorgcentra en diverse bedrijven. In maart 2014 hebben wij de aanbesteding “Stoffering” gewonnen bij de Tweede Kamer der Staten-Generaal in Den Haag. In maart 2016 hebben wij de aanbesteding “leveren en leggen vloerbedekking bij de gemeente Den Haag” gewonnen! Klik hier voor meer informatie.

Kijk hier naar ons item bij “Een zaak van Belang” bij TV Midvliet.