Voor de raambekleding in uw (nieuwe) woning hebben wij diverse mogelijkheden. We hebben vitrage en overgordijnen van Holland Haag, Colors@Home, Your Edition, Eijffinger en Artimo in onze collectie. Ook kunnen wij de gordijnrails voor u verzorgen, gebogen in een erker of op afstandsteunen… geen probleem! DUETTE® shades, plissé, rol- en vouwgordijnen, verticale- en horizontale jaloezieën… deze zijn bij ons in vele kleuren uit te zoeken bij Luxaflex of ons huismerken Blend en Multisol. Nieuw bij Luxaflex is de Power View: uw raamproducten op afstand besturen of bedienen via uw smart phone en/of tablet. In onze showroom hebben we producten die aangestuurd worden door Powerview, tevens kunnen we u meer informatie verstrekken.

Alle soorten en maten horren van Luxaflex hebben wij in de collectie en voorbeelden zijn aanwezig in de winkel. Uiteraard komen wij graag bij u thuis om de horren in te meten.

Gordijnen

Bij overgordijnen kunt u kiezen uit diverse soorten gordijnstof in diverse kleuren (velours, chenille, verduisterend).

Bij vitrage heeft u een keuze uit voile (transparant) en in-beween stoffen (semi-transparant). Wij hebben diverse merken in ons assortiment, zoals Holland Haag, Catch, Colors@Home, Your Edition en Cachet. Wij verzorgen ook de confectie van de vitrage en de overgordijnen. Er zijn diverse mogelijkheden bij de confectie, deze laten wij u graag zien in de winkel.

Van alle gordijnstoffen in onze winkel kunnen wij, bij ons eigen atelier, vouwgordijnen laten maken. Op deze manier kunt u een leuke combinatie maken van dezelfde gordijnstof in de keuken als vouwgordijn en als geconfectioneerd gordijn in de woonkamer. Uiteraard kunt u ook vouwgordijnen uitkiezen bij Luxaflex en bij ons eigen huismerk Multisol.

Zonwering

Er zijn diverse soorten zonwering, zoals;

  • horizontale jaloezieën (zowel van hout en van aluminium),
  • rolgordijnen (ook verduisterend),
  • verticale jaloezieën,
  • plissé’s en DUETTE® shades  (transparant, semi-transparant en verduisterend).

Wij zijn Luxaflex Inspirationdealer, Velux en Verosol dealer, maar hebben ook onze eigen huismerken Blend en Multisol  voor de binnenzonwering in de collectie.

De producten van Verosol hebben een flinterdun laagje aluminium aan de achterkant en dit gemetalliseerde doek wordt toegepast als zonwerend en warmte-isolerend gordijn, vanwege de hoge terugkaatsing van warmte en lichtstraling. Afhankelijk van uw wensen en situatie kiest u een product van Versosol met een ultra-transparant, transparant, half-transparant, ondoorzichtig of verduisterend doek, uiteraard in vele kleurmogelijkheden.

Shutters

Shutters van Luxaflex® zijn sfeervol en passen in ieders interieur. Shutters, ook wel houten binnenluiken genoemd, zijn prachtig vormgegeven, van uitmuntende kwaliteit en bieden voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing. Deze raamdecoratie biedt meerwaarde voor ieders woongenot, ons motto is dan ook: “perfection in every detail”. Shutters worden op maat gemaakt met de beste materialen. Onze serie is geschikt voor alle ramen en verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, imitatie hout voor vochtige ruimtes, en met een duurzaamheidskenmerk. Graag nemen wij je mee in de beleving van ons aanbod!

Horren

In onze collectie hebben wij de horren van Luxaflex. Zij hebben een groot assortiment van mogelijkheden met een hor; van losse inzethor tot een schuivende hordeur; geen probleem! Van de meeste horren hebben wij een voorbeeld in de winkel, zodat u kunt zien welke hor voor uw ramen geschikt is. Ook is het mogelijk om de profielen in eenzelfde kleur te laten maken als uw kozijn, dus geen witte hor in een donker grijs kozijn.

Alle horren worden thuis bij u ingemeten, zodat u een hor geplaatst krijgt met de juiste maatvoering.